Εστιατόριο & Μπαρ

 - Hotel Ziakis
Ένας δροσερός τεράστιος χώρος, στο ισόγειο του ξενοδοχείου, φιλοξενεί τη ρεσεψιόν, το μπαρ, το TV - PLAY - INTERNET ROOM και το σαλόνι του ξενοδοχείου.

Ρεσεψιόν
Τα χαμογελαστά, ευγενικά πρόσωπα των μελών της οικογένειας Ζιάκη είναι πάντα πρόθυμα να εξυπηρετήσουν κάθε σας αίτημα και να σας παρέχουν πληροφορίες και υπηρεσίες για την ευχάριστη διαμονή σας στο νησί.

Lobby
Ένας ευχάριστος και φωτεινός χώρος προσφέρει ξεκούραση κατά την άφιξη των πελατών, συνάντηση μεταξύ τους και ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Bar
Στο κυρίως μπαρ του ξενοδοχείου, σερβίρεται το πρωινό, ροφήματα και αναψυκτικά, καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας και δροσερά ποτά, τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Ακόμη, εδώ μπορείτε να γευματίσετε ελαφρά με ένα σνακ ή μια φρουτοσαλάτα.


 - Hotel Ziakis
TV, Internet , Playroom
Ένας χώρος με δορυφορική τηλεόραση, μια γωνιά με ηλεκτρονικό υπολογιστή, με πρόσβαση στο INTERNET και ένα κεντρικό μπιλιάρδο, προσθέτουν επιλογές ήρεμης διασκέδασης και αναψυχής στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου ZIAKIS.

Pool bar - Snack bar
Μια επιπλέον νότα δροσιάς και διασκέδασης, δίπλα στην πισίνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα mini market, όπου μπορείτε να προμηθεύεστε τακτικά, τα απαραίτητα υλικά, για την παρασκευή γεύματος ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Ένα ιδιωτικό άνετο parking, διατίθεται σε όλους τους επισκέπτες δωρεάν.

Πρωινό & Snacks
Πρωινό 09.00 π.μ. - 12:15 μ.μ.
Snack Bar 09.00 π.μ. - 17.00 μ.μ.
Θα ήταν ευχαρίστηση μας να σας ετοιμάσουμε το σνακ σε συσκευασία για το πάρετε πακέτο, παραγγείλετε το προκαταβολικά.
Επίσης μπορούμε να σας σερβίρουμε το πρωινό σας στο δωμάτιο! - (κατόπιν αιτήματος, υπάρχει έξτρα χρέωση)
ESPA