Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κολύμπι και θαλάσσια σπορ
Aπολαύστε τα κρυστάλλινα και καθαρά νερά στην παραλία του Πεύκου ή σε μία από τις πανέμορφες παραλίες της Λίνδου. Τα θαλάσσια σπόρ θα απογειώσουν την εμπειρία των διακοπών σας!
Πεζοπορία
Ανακαλύψτε τον εαυτό σας περπατώντας στα μονοπάτια και εξερευνήστε την φύση σε ένα από τα ομορφότερα φυσικά τοπία του κόσμου. Αν η περιπέτεια κυλάει στο αίμα σας, ή απλά ψάχνετε ωραία μέρη για να επισκεφθείτε, με αφετηρία το ξενοδοχείο μας μπορείτε να εξερευνήσετε όλη την περιοχή.
Γκολφ
Επισκεφτείτε ένα από τα Golf Clubs στην Ρόδο και διασκεδάστε με την οικογένεια ή τους φίλους σας μέσα στις καταπράσινες εγκαταστάσεις!
Παρα πέντε
Αν είστε τολμηροί και η δράση κυλάει στο αίμα σας, μπορείτε να δοκιμάσετε μια πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς! Ονειρευτήκατε ποτέ ότι πετάτε; Η πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο σας.