Ψάχνετε ακόμη ημερομηνίες;
Μηχανή αναζήτησης
Αν δεν έχετε οριστικοποιήσει ακόμη τις ημερομηνίες και το είδος της διαμονής σας στο ξενοδοχείο μας, η μηχανή αναζήτησης για τιμές και διαθεσιμότητα αποκρίνεται άμεσα σε κάθε ερώτημα σας χωρίς να χάνετε χρόνο για την κράτηση σας.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ
Γνωρίζετε την περίοδο διαμονής;
Διαθέσιμα δωμάτια
Δεν βρίσκετε διαθέσιμες ημερομηνίες;
Ημερολόγιο διαθεσιμότητας
Το ημερολόγιο τιμών και διαθεσιμότητας σας επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τις διαθέσιμες ημερομηνίες σε περιόδους υψηλής πληρότητας χωρίς να απαιτούνται αναζητήσεις.
ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ
Ψάχνετε ειδικές προσφορές;
Απευθείας κρατήσεις
Γιατί να κάνετε απευθείας κράτηση:
Εγγύηση καλύτερης τιμής
Κερδίστε χρήματα
Αναβαθμίσεις και προνόμια
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εστιατόριο & Μπαρ

Περιγραφή
Ένας δροσερός τεράστιος χώρος, στο ισόγειο του ξενοδοχείου, φιλοξενεί τη ρεσεψιόν, το μπαρ, το TV - PLAY – INTERNET ROOM και το σαλόνι του ξενοδοχείου.

Ρεσεψιόν
Τα χαμογελαστά, ευγενικά πρόσωπα των μελών της οικογένειας Ζιάκη είναι πάντα πρόθυμα να εξυπηρετήσουν κάθε σας αίτημα και να σας παρέχουν πληροφορίες και υπηρεσίες για την ευχάριστη διαμονή σας στο νησί.

Lobby
Ένας ευχάριστος και φωτεινός χώρος προσφέρει ξεκούραση κατά την άφιξη των πελατών, συνάντηση μεταξύ τους και ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Bar
Στο κυρίως μπαρ του ξενοδοχείου, σερβίρεται το πρωινό, ροφήματα και αναψυκτικά, καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας και δροσερά ποτά, τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Ακόμη, εδώ μπορείτε να γευματίσετε ελαφρά με ένα σνακ ή μια φρουτοσαλάτα.

TV, Internet , Playroom
Ένας χώρος με δορυφορική τηλεόραση, μια γωνιά με ηλεκτρονικό υπολογιστή, με πρόσβαση στο INTERNET και ένα κεντρικό μπιλιάρδο, προσθέτουν επιλογές ήρεμης διασκέδασης και αναψυχής στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου ZIAKIS.

Pool bar - Snack bar 
Μια επιπλέον νότα δροσιάς και διασκέδασης, δίπλα στην πισίνα. 
Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα mini market, όπου μπορείτε να προμηθεύεστε τακτικά, τα απαραίτητα υλικά, για την παρασκευή γεύματος ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης.
Ένα ιδιωτικό άνετο parking, διατίθεται σε όλους τους επισκέπτες δωρεάν.

Το πρωινό είναι διαθέσιμο απο 09.00 π.μ. – 12:15 μ.μ. και τα σνακ είναι διαθέσιμα από τις 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ. στο σνακ μπαρ του ξενοδοχείου. Θα ήταν ευχαρίστηση μας να σας ετοιμάσουμε το σνακ σε συσκευασία για το πάρετε πακέτο, παραγγείλετε το προκαταβολικά.
Επίσης μπορούμε να σας σερβίρουμε το πρωινό σας στο δωμάτιο! – (κατόπιν αιτήματος, υπάρχει έξτρα χρέωση)